Over YOUtrition - voedingsadvies

'Nutrition' staat voor voeding. YOUtrition staat voor voeding op JOUW maat. Als diëtiste ben ik er niet enkel om voedingsadvies te geven maar ook om te luisteren, u te begeleiden naar het realiseren van jouw doelen en naar een gezonde levensstijl.

Als erkend (sport)diëtiste geef ik u wetenschappelijk onderbouwde informatie. U kan bij mij terecht voor:

- Voedingsadvies over gezonde voeding, cholesterol, bloeddruk, diabetes, ...

- Gewichtscontrole

- Allergieën of intoleranties

- Vegetarische voeding

- Sportvoeding

- Al uw vragen

Mijn visie:

Diëten werkt niet. Hiermee bedoel ik de modediëten met strenge restricties zonder genieten. Een gezonde levensstijl omvat naast bewustzijn en gezonde keuzes ook 'kunnen genieten'. Wij, diëtisten, zijn niet zoals het stereotype zegt. Gezond eten kan wél lekker, leuk en gevarieerd zijn. Onder het motto "alles kan met mate" begeleid ik u graag naar een gezond eetpatroon. U als cliënt staat centraal: samen bespreken we uw doelen en hoe u dit kan realiseren op een duurzame, gezonde manier.

Ik ben aangesloten bij het RIZIV en de VBVD.

 

Over YOUtrition - trainingsadvies

De personal training verloopt via Move Yourself. Eén PT-sessie per week, onbeperkte toegang tot small group trainingen & voedingsbegeleiding bij mezelf. De visie wordt ook hier doorgetrokken: JIJ staat centraal. Samen bekijken we wat jouw sportieve doelen zijn en samen gaan we daaraan werken. Elke persoon is anders, om deze reden wordt elke training aangepast aan jouw huidig niveau, doelen en mogelijkheden. Of je nu trainingsadvies wenst voor het verbeteren van jouw uithouding, versterken van spieren of net heel specifieke doelen? Het kan allemaal, iedereen is welkom.

Extra informatie via volgende link: